Osteopaat D.O. - Kinesitherapeut Dewaele: begeleid op weg naar een goed functionerend lichaam en meer bewegingsvrijheid

Osteopaat voor baby’s, kinderen en volwassenen

Krijg je te maken met vervelende blokkages, aanhoudende (hoofd-)pijnen of andere fysieke klachten? Dan kan je je bij Praktijk Dewaele laten begeleiden door een ervaren osteopaat. 

Je erkende osteopaat D.O. gaat op zoek naar bewegingsbeperkingen in je lichaam, om die dan doelgericht te verhelpen. Maar osteopathie draagt ook bij tot de goede werking van de vitale organen. Die worden beïnvloed door de vorm, de structuur en de functie van de verschillende lichaamsdelen. Een osteopaat bekijkt het lichaam altijd in zijn geheel. Want zowel het bewegingsapparaat als de organen en de schedel zijn bepalend voor het correct en optimaal functioneren van je lichaam.
Osteopathie reikt een heel arsenaal van ongevaarlijke technieken aan die altijd op een weloverwogen en zachte manier gebruikt worden. Dat kan gaan van zachte weefseltechnieken en fasciarekkingen over triggerpunten tot mobilisaties en gerichte manipulaties.

Kinesitherapie - Osteopathie Dewaele
Kinesitherapie - Osteopathie Dewaele

Kinesitherapie: onze specialisaties

Dankzij de specialisatie en onophoudelijke bijscholing in kinderosteopathie kunnen ook kinderen en zelfs baby’s risicovrij geholpen worden bij Praktijk Dewaele. Wij behandelen in onze praktijk onder andere de volgende klachten:

huilbaby's, slaapproblemen en nachtmerries

voorkeurshouding

misvormingen van de schedel

problemen met het zicht, gehoor, slikreflex, reukzin, evenwicht

reflux, krampen

groeistoornissen

ADHD

allergieën, sinusitis

...

Voor baby’s geldt een heel andere aanpak dan die voor volwassenen. We gebruiken uitsluitend heel voorzichtige, pijnloze en veilige technieken. Vaak komen de baby’tjes tijdens de behandeling helemaal tot rust waardoor ze zachtjes in slaap vallen.

Jouw kinesist in Ninove

Of je nu een ongeval hebt gehad of beperkt wordt in je bewegingen als je zwanger bent, jouw kinesist helpt je op weg naar meer bewegingsvrijheid en een sterker lichaam.

Bij Praktijk Dewaele ondersteunen we jou bij het herwinnen van kracht en flexibiliteit, zodat je vlotter kan herstellen en je lichamelijke klachten kan overwinnen. Je kan een beroep doen op je kinesist in verschillende situaties:

als je last hebt van stramme spieren en gewrichten

wanneer nek- of rugklachten je dagelijks leven belemmeren

tijdens of na je zwangerschap

als je na een operatie of ongeval opnieuw wilt aansterken

...

Kinesitherapie - Osteopathie Dewaele
Kinesitherapie - Osteopathie Dewaele

Praktische informatie

Onze praktijk voor osteopathie en kinesitherapie is gelegen in Ninove. We ontvangen onze patiënten enkel op afspraak. En die maak je best telefonisch. 

Kan je jezelf niet verplaatsen? Dan behoren huisbezoeken ook tot de mogelijkheden. Let wel: die beperken zich tot een straal van 5 kilometer rond onze praktijk.
Onze praktijk is niet geconventioneerd. Het basistarief voor een kinebeurt bedraagt €26. (Dit geldt niet voor patiënten met een verhoogde tegemoetkoming of E-pathologie.)
Een behandeling osteopathie kost €43 en duurt een goed half uur. Aangezien ik een gediplomeerd osteopaat ben (Osteopaat D.O.), krijgt de patiënt 5x per jaar minstens €10 terugbetaald door de desbetreffende mutualiteit.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak inplannen bij onze kinesist of osteopaat? Contacteer ons!

silke
press to zoom
praktijk2
press to zoom
praktijk
press to zoom
Osteopaat D.O. - Kinesitherapeut Dewaele
press to zoom
1/1

Osteopaat D.O. - Kinesitherapeut Dewaele

Eichemstraat 4
9400 Appelterre-Eichem (Ninove)

BTW nr 0547803639

Contacteer ons

arrow&v

Bedankt voor uw bericht!